Levend poppenspel met Ko

Hoort Ko er echt bij in uw groep? Of merkt u dat Ko vaak in een hoekje zit? Wilt u Ko wat actiever mee laten doen? Krijgt u graag handige en praktische tips om dat te doen? Dan is de workshop ‘Levend poppenspel met Ko’ misschien wel iets voor u. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die werkt met het programma Ik & Ko. Het is een praktische, intensieve, interactieve workshop van 3 uur, waarin de cursist zowel individueel als met collega’s aan de slag gaat.

Wat gaat u doen?

De workshop start met het spelen van onderdelen van voorstellingen en het spelen van dialogen tussen de poppenspeelster en Ko. De cursisten wisselen met elkaar ideeën uit en bedenken hoe dit kan worden vertaald naar de eigen kleutergroep.

Vervolgens gaat de cursist zelf aan de slag en oefent met poppen. Als inspiratiebron worden prentenboeken gebruikt en de daarbij behorende figuren en natuurlijk Ko. Dini geeft duidelijke handvatten om de pop tot leven te brengen. Ook geeft ze aan hoe kinderen met poppenspel kunnen worden meegenomen in een verhaal. De cursisten krijgen oefeningen uit de thema’s van de uitgave.

Over Dini’s poppenrijk

De workshop wordt gegeven door Dini Bongers. Dini heeft als opleiding KLOS en PABO. Ze heeft 16 jaar voor de klas gestaan, in alle groepen van de basisschool. Eind jaren negentig startte zij met haar poppentheater Dini’s poppenrijk in Rotterdam. Op dit moment reist Dini door het hele land en kan bij u op locatie voorstellingen en workshops geven.

Praktische informatie

De workshop kan precies op maat gemaakt worden, door accenten te leggen op onderdelen waar u behoefte aan heeft.
De workshop op locatie kost 57 euro per persoon (excl. btw). Voor de workshop geldt een minimum aantal van 10 personen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.poppenrijk.nl

Deel met anderen